Laadukkaita pakkausratkaisuja marjatiloille jo yli 20 vuoden ajan!

Yritys

Marja- ja mansikkalaatikot moneen makuun 


Marja-Suomen Laatikkopalvelu Ky on marjapakkaustarvikkeiden valmistamiseen ja myyntiin erikoistunut yritys, joka on aloittanut toimintansa Suonenjoella vuonna 1993. Toimintaamme kannattelevat korkeat laatukriteerit kaikissa toimintamme osa-alueissa. Ympäristöystävällisyys, tuotteidemme järkevä hinnoittelu sekä tietenkin joutuisa asiakaspalvelu ovat meille tärkeitä valtteja. Meiltä voit kysyä aina lisätietoa, kerromme mielellämme lisää tuotteistamme, toimitustavoistamme ja hinnoittelustamme. 


Näistä meidät tunnetaan: mukava valikoima erilaisia marjapakkauksia

Tuotteitamme ovat kuumaliimakoneella tehdyt 5 kg laatikot (30*50), jotka soveltuvat mansikoille, herukoille ja metsämarjoille (mustikka, puolukka, karpalo) sekä käsikoottavat laatikot. Myös kätevät rasiamarjalaatikot (40*60), marjarove 3 kg sekä vadelmalaatikot ovat suosittuja tuotteitamme. Kysy myös kansimateriaaleistamme!

Palvelemme mielellämme

Marja-Suomen Laatikkopalvelu Ky palvelee nopeasti kaikissa
kysymyksissäsi ja toimittaa marja- ja mansikkalaatikot nopein toimituksin koko Suomen alueelle. Meiltä löydät kaikki rasiamallit ja -kannet marjojen kestävään ja viimeisteltyyn pakkaamiseen.

Pyydä tarjous